Partners

Socius

Er wordt tegenwoordig veel gepraat over tijdelijke transformatie. Het is een populair onderwerp en het heeft veel aandacht in de politiek en de media. Helaas blijft het vaak bij woorden. Samen met Socius streven we ernaar de woorden om te zetten in projecten.

Timpaan

Bij Timpaan geloven ze dat wonen naar je zin bijdraagt aan de kwaliteit van het leven en dat iedereen in onze maatschappij daar recht op heeft. Het bundelen van kennis en vaardigheden met oog voor een gezonde en duurzame leefomgeving helpt Timpaan projecten te ontwikkelen die betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig zijn voor iedereen, dus ook voor starters, senioren, minder validen en mensen met een zorgindicatie, zodat een ieder naar zijn en/ of haar zin kan wonen.

 

Timpaan is een ontwikkelaar met lef die, met gebruikmaking van alle talenten van haar medewerkers en met het vermogen van Stichting Timpaan, inspeelt op de vraag van alle doelgroepen uit de markt en waarbij zij haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt.

Mobius

De band van mobius vormt de perfecte weergave van de wijze waarop ingenieursbureau moBius consult vraagstukken benadert: vanuit onverwachte invalshoeken proberen we te komen tot creatieve en praktische oplossingen. Een houding die zowel zichtbaar wordt bij omvangrijke, integrale projecten als bij de uitvoering van deelopdrachten. Onze adviseurs voelen zich niet begrensd door hun eigen vakgebied, maar leggen juist dwarsverbanden.

 

Ze staan met beide benen op de grond en treden uw vraagstuk met open vizier tegemoet.

 

Vaspro werkt vaak in teamverband intensief samen met Mobius Consult als adviseur binnen we werkvelden, bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid, duurzaamheid en installatietechniek

 

Meer informatie op de website.

HIK Ontwerpers

HIK ontwerpt en realiseert publieke binnen- en buitenruimtes. Zijn realistische dromers. Betrokken, nieuwsgierig en met oog voor esthetiek realiseren en communiceren we functionele oplossingen.

 

HIK ontwerpers zijn flexibele doorzetters die met lef projecten van A tot Z neerzetten.

 

DROMEN, VISUALISEREN EN REALISEREN

van ginneken architecten

Tot de kernactiviteiten van het bureau behoren het ontwerpen, bouwtechnisch uitwerken en begeleiden van diverse bouwprojecten. Vaspro werkt graag samen met de collega’s van het architektenburo.

 

Met name bij de uitwerking van het benodigde tekenwerk, maar ook bij het maken van bouwbesluitberekeningen en het uitwerken en aanvragen van grootschalige subsidietrajecten vallen we graag terug op de expertise van Luud en zijn medewerkers.

 

Meer informatie op de website.

Plegt-Vos

Plegt-Vos is het bouwbedrijf dat al meerdere malen samen heeft gewerkt met Socius en Vaspro in verschillende transformatieprojecten zoals AL16, ACTA en zusterflat Overvecht. In de nieuwe werkelijkheid op een andere manier adviseren, ontwikkelen en realiseren van onroerend goed voor eigenaren en gebruikers, dat is waar Plegt-Vos voor staat.

 

Ook heeft Vaspro meegewerkt aan de ontwikkeling van een transformatieconcept van Plegt-VOS waar Plegt-Vos met haar ketenpartners, Lomans Groep, Logus, Mobius en ook Vaspro, nadrukkelijk aan de weg timmert.

 

Meer informatie op de website.

Digital Deer

Digital Deer is een Creatief Collectief, gevestigd in hartje Utrecht. Als creatief bureau zijn we gespecialiseerd in o.a. webdesign, creatieve communicatie, e-commerce en graphic design. Als Creatief Collectief bieden we zoveel mogelijk specialisaties aan in de creatieve industrie en hebben we een groeiend netwerk van zzp’ers met ieder zijn eigen specialisatie. Digital Deer heeft als ambitie om met zzp’ers uit de branche (als Creatief Collectief) iedereen te kunnen helpen met creatieve vraagstukken en opdrachten.

 

Meer informatie op de website.

Sustainer Homes

Gebouwen zijn verantwoordelijk voor een derde van de wereldwijde CO2 uitstoot. Om dit terug te brengen zullen we radicaal duurzamer moeten bouwen.

 

Op basis van het modulaire bouwsysteem van Sustainer Homes ontwerpen en bouwen we droomhuizen en werkruimtes die ten minste 90% CO2 besparen. Altijd onder architectuur, zonder compromissen in comfort, voor elke plek en voor elk budget.