8 Smartwoningen in “De Tuinen” van Ursem

Project Description

Vaspro is, in opdracht van Timpaan, verantwoordelijk voor de engineering / productontwikkeling van de Smartwoning. In samenwerking met Vastbouw, Klomp BV, Klimaatgarant en EversPartners.

Details

Date:

Client:

Skills:

Category:

Omschrijving:

De vervolgfase in De Tuinen van Ursem bestaat uit acht starterswoningen, met prijzen vanaf € 199.000,- vrij op naam. De starterswoningen zijn woningen uit het concept de Smartwoning van Timpaan. Het concept de Smartwoning is bedacht om kwalitatief hoogstaand wonen mogelijk te maken en bereikbaar te houden voor iedereen.

Doordat de woningen rug-aan-rug gesitueerd zijn, wordt er effectief met de grondoppervlakte omgegaan. De Smartwoningen zijn maar liefst zes meter breed en hebben 2 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een technische ruimte, toilet en de woonkamer met open keuken. Op de verdieping is er, naast ruimte voor de wasmachine en droger, een badkamer en grote slaapkamer. De voorgevel bestaat voor een groot deel uit glas, waardoor je vanuit beide verdiepingen een prachtig breed uitzicht hebt. De Smartwoningen worden ca. 68 m2 groot.

De woningen hebben allemaal een EPC van 0 en worden ‘all-electric’ uitgevoerd: er komt geen gasaansluiting. Met behulp van een bodemwarmtepomp en vloerverwarming wordt de woning niet alleen verwarmd, maar in de zomer ook gekoeld.
De Smartwoning is dus goed voorbereid op de toekomst!

Voor meer informatie:

Nieuwbouw in de Tuinen van Ursem

De Smartwoning is een concept van Timpaan.
Productontwikkeling, engineering en realisatie binnen samenwerking van Timpaan, met Vastbouw, EversPartners en Vaspro.

Plaats:
Ursem