Het Hospitaal Utrecht

Het Hospitaal

Project Description

In opdracht van Timpaan hebben we in samenwerking met Socius, Plegt-Vos en de gemeente Utrecht het (opnieuw) mogelijk gemaakt om 120 studenten te huisvesten op het terrein van het oude ziekenhuis Overvecht te Utrecht.

Details

Date:

Client:

Skills:

Category:

Omschrijving
In opdracht van Timpaan hebben we in samenwerking met Socius, Plegt-Vos en de gemeente Utrecht het (opnieuw) mogelijk gemaakt om 120 studenten te huisvesten op het terrein van het oude ziekenhuis Overvecht te Utrecht. Dit keer transformeren we, na eerder met succes de zusterflats op het terrein tijdelijk waren getransformeerd naar studenteneenheden, een deel van het oude ziekenhuis zelf naar wonen.

Vaspro is opnieuw de spin in het web. Plegt-Vos met CenTi en Jansen installatie zorgen voor de nodige ingrepen. En Socius draagt zorg voor de verhuur en beheer van de woonverdiepingen.

Met “het Hospitaal”, zoals het project voor de komende verhuurperiode is genoemd, helpen we, als team, opnieuw vele studenten in Utrecht aan een kamer.

Het project zal minimaal 6 maanden duren met mogelijkheid tot uitloop naar maximaal 1 jaar. Ontwikkelaar Timpaan, eigenaar van het ziekenhuis met de zusterflats, heeft de locatie aangekocht met het oog op de ontwikkeling naar maximaal 250 woningen. De eerste fase van dit nieuwbouwproject genaamd Antoniuskwartier bestaat uit 56 eengezinswoningen, waarvan alle woningen inmiddels verkocht zijn

Plaats
Utrecht