Nano

Project Description

Vaspro is de spin in 't web bij de transformatie van het oude scheikundegebouw van de Wageningen Universiteit naar tijdelijk wonen. Nano is een project van Socius. Per 1 september 2018 worden de eerste 206 kamers van Nano opgeleverd. Nano wordt een community – een kleine versie van de wereld. Het is namelijk een woonproject voor internationale studenten. Zij komen tijdelijk in Wageningen studeren, en kunnen dan bij Nano komen wonen samen met andere internationale studenten.

Details

Date:

Client:

Skills:

Category:

Omschrijving
Het voormalige scheikundegebouw van de Wageningen Universiteit wordt getransformeerd naar 237 onzelfstandige eenheden. In opdracht van Socius, onder regie van Vaspro, werkt het projectteam, in de bouwvak  aan het mogelijk maken van deze unieke opgave.
Het ontwerp- en bouwteam bestaat uit Janssen de Jong, Jansen installaties, Nieuwhoff de Rijk, Socius klusteam, Van Ginneken architecten, HIK Ontwerp, Digital Deer en Vaspro.

Nano wordt een community – een kleine versie van de wereld! Het is namelijk een woonproject voor internationale studenten. Zij komen tijdelijk in Wageningen studeren, en kunnen dan bij Nano komen wonen samen met andere internationale studenten.

Plaats
Wageningen